Usluge za Građane - Primorska Banka

Postanite član naše obitelji

Primorska banka d.d. Rijeka svojim klijentima nudi široki raspon usluga namijenjenih fizičkim osobama. Proizvodi i usluge Primorske banke d.d. Rijeka prilagođeni su svakom pojedinom klijentu, a naši djelatnici ulažu izniman trud kako bi Vam ponudili brzu i kvalitetnu uslugu i pomoć u svakodnevnom obavljanju Vaših kako osobnih, tako i poslovnih aktivnosti.

Naglasak poslovanja Primorske banke je na osobnom pristupu prema svakom našem klijentu kako bi bili Vaša istinska potpora i pouzdan partner u svakodnevnom životu.

Naš stručni tim osobnih bankara stoji Vam na raspolaganju pružajući Vam kvalitetnu uslugu savjetovanja, nudeći Vam originalna rješenja i povoljne kamatne stope na štednju. Nudimo Vam mogućnost da na najbolji način uložite i povećate vrijednost svog novca.

Iz naše ponude kredita izaberite proizvod koji je najbolje prilagođen Vašim potrebama i interesima.

Svojim klijentima - fizičkim osobama - nudimo raspon različitih proizvoda i usluga:
  • Računi: Vlasnicima računa Primorske banke d.d. Banka pruža mogućnost da na jednostavan, pristupačan i povoljan način planiraju i vode svoje svakodnevne financije.
  • Štednja: Razni tipovi štednji uz dobre kamate.
  • Krediti: Razni tipovi kredita uz povoljne kamatne stope.
  • Kartično poslovanje: MBCard/Cirrus/Maestro kartica je međunarodna debitna kartica i ima višenamjensko korištenje. Na siguran način vrši se plaćanje roba i usluga i nije potrebno korištenje gotovine.
  • Internet Bankarstvo: Primorsk@online - je najnovija usluga Primorske banke d.d., namijenjena fizičkim i pravnim osobama.