CIM Banque, Vaša švicarska privatna banka

CIM Banque je vodeća švicarska privatna banka sa sjedištem u Ženevi, Luganu Wollerau i ima nadzor nad Primorskom bankom u Hrvatskoj.

Povjerljivost i poštivanje privatnosti građana je temeljna švicarska vrijednost koju CIM Banque dijeli.

CIM Banque posluje na temelju ovlaštenja Švicarske agencije za nadzor financijskog tržišta (FINMA) i članica je Švicarske burze (Swiss Exchange) te Švicarske udruge banaka (Swiss Bankers Association - SBA).

CIM Banque je dobro poznata i ponosna je na primljene nagrade za iznimnu kvalitetu svog međunarodnog platnog prometa u svim glavnim valutama.

Svaki je klijent jedinstven

Predani smo pružanju pomoći našim klijentima pri stvaranju vrijednosti iz njihovih ulaganja.

Naš tim privatnih bankara govori 12 različitih jezika te svakom od naših privatnih i institucionalnih klijenata iz više od 80 nacija pruža personalizirani odnos i individualna financijska rješenja.

MREŽNE USLUGE

Koristimo inovativne komunikacijske sustave tako da naši klijenti mogu pristupiti svim informacijama koje su im potrebne.

Sustavu internetskog bankarstva može se pristupiti s računala ili mobilnog telefona radi provjere stanja računa, izvršenja plaćanja diljem svijeta i nadoplate Prepaid kartice.

Platforma za naloge CIM Banque: za trgovanje imate na raspolaganju 2.500 obveznica, 3.000 fondova odobrenih u Švicarskoj i 1.000 međunarodnih dionica.

Interactive Brokers platforma.

Video konferencija koristi se za neposredan razgovor s jednim od Vaših privatnih bankara s Vašeg računala, a potrebni su Vam samo web-kamera i mikrofon!

FINANCIJSKA RJEŠENJA

Svaki od Vaših privatnih bankara surađuje s našim timom stručnih djelatnika za široki raspon usluga:

  • Tekući i žiro računi
  • Izvršenje ulaganja: dionice, obveznice, fondovi, izvedenice i devize
  • Investicijsko savjetovanje
  • Upravljanje portfeljem
  • Izvršenje naloga za plaćanje
  • Multivalutni tekući računi i štedni računi
  • Usluge za debitne i kreditne kartice
  • Strukturiranje Lombardnog kredita
Posjetite internetsku stranicu CIM Banque